Moselund Spejdercenter

Danmarks næste bedste center
  • Dansk
  • English
  • Deutsch

Aktiviteter

Vores ledere på centret arrangerer hvert år sommerlejre for spejdertroppe i alle aldre og fra alle spejderkorps. Vi har aktiviteter, materialer og en masse ideer. Og vi er der på stedet til at hjælpe med det praktiske. Du kan altid ringe eller skrive til vores lejr-koordinator hvis du har spørgsmål vedrørende en af vores lejre.

Moselund Spejdercenter tilbyder traditionen tro; Muslejr i pinsen, samt 1 centerlejre i løbet af sommeren. Du kan her læse lidt om de forskellige arrangementer og lejre.

Centerlejr
En traditionel centerlejr, hvor ugen er delt op i aktivitetsperioder og hvor din enhed deltager I de aktiviteter i på forhånd har valgt. Der er instruktører på aktiviteten og alle materialerne er klar, så det er lige til at kaste sig ud i. Aktiviteterne er gennemprøvede gennem flere år og vores instruktører er erfarne, så din enhed kan kaste sig ud i spændende ting som smedning og kulsøpionering for de lidt ældre og læder og madlavning for de lidt yngre. Vi ligger meget vægt på at der er en leder fra enheden med til aktiviteterne og hvis du ønsker det, kan du som leder selv stå for aktiviteterne.

Klik her for at læse mere om samt tilmelde dig en centerlejr.

MUS lejr
MUS-lejr er for de 6 – 10 årige spejdere, der kan tage på en rigtig spejderlejr på Moselunds dejlige naturområde. På MUS-lejren sover spejderne i telte og laver mad over bål, og lejren kan bruges som et godt alternativ til en sommerlejr. Der er hvert år et tema for MUS-lejeren og du kan læse mere på denne side, og lyder det spændende og sjov, så kan du også tilmelde din enhed på den samme side.